073-97 900 91

 info@doorsafe.se

Visonic larmpaket (868Mhz)

Grund larmpaket alla paket är utbyggbara, larmen är SBSC-godkända.

 

 Visonic PowerMax Plus -Grund kit  

 Utgått

Hemövervakning - Fjärrobservation för ökad trygghet. PowerMax+ är det senaste trådlösa inbrottslarmet från Visonic. Med 28 trådlösa sektioner och 2 trådbundna är det perfekt för hemmet eller det mindre företaget. Centralapparaten har inbyggd siren och knappsats med tal för enkelt handhavande och man kan också komplettera med trådlös manöver panel. En revolution i vad som anses möjligt för skydd av privatbostäder, PowerMax+ möjliggör för innehavaren att enkelt se bilder från sin bostad. Strategiskt utplacerade miniatyrkameror gör det möjligt var som helst ifrån se inne i bostaden, visuell kontroll av bostaden vid larm, när barnen kommer hem, om hantverkare eller hushållshjälp är på plats, mm. Att från bostaden säkert och diskret se vem eller vad som rör sig utanför entrén. Larmet kan kopplas till och från, meddelande kan lämnas och lyssnas av var man än befinner sig, via telefon eller Internet uppkoppling. Smart konstruktion för enkel installation. Långvarig produktutveckling har resulterat i ett intelligent system som är klart för installation när du tar ut det ur förpackningen. Det behövs praktiskt taget ingen kabeldragning. PowerMax+ är en ”Plug and Protect” produkt, vilket innebär att du installerar larmet snabbt.


Egenskaper
28 trådlösa sektioner 2 trådbundna Händelserapportering till larmcentral, personsökare och telefon Fjärrkontrollerad tvåvägs tal kommunikation Möjlighet till GSM-modul Avancerad störningsdetektering

Visonic  Complete -Grund kit

PowerMax Complete är det nyaste tillskottet i familjen av PowerMax centraler. Den har ett nytt och modernt design med helt nya tekniska lösningar samtidigt så är den ett prisvärt alternativ till storebror PowerMax Pro. Den har möjlighet till inbyggd GSM-sändare, och strömförsörjningen är integrerad. Handhavandet görs enkelt via fjärrkontroll eller med en trådlöst knappsats. Centralen har givetvis Svensk text och tal, den kan även upprätta full tvåvägs talkommunikation via telefonlinjen eller GSM-sändaren. Systemet har en unik immunitet mot falsk larm och en avancerad detektion av signalstörning (jamming). Den trådlösa överföringen av signaler mellan varje detektor och centralen sker krypterat. Centralen kan även kontroller över web (kräver bredband modul), SMS (kräver GSM-sändare). Larmsystemet är certifierat och godkänt i larmklass R och rekommenderas av SSF Svenska Stöldskyddsföreningen.

Visonic PowerMax Pro -Grund kit

Har designats för att integrera alla system du finner i dagens smarta hem och kontor, till en enda lätthanterad lösning. Sofistikerad teknik gör Powermax Pro till ditt självklara val för de flesta säkerhetslösningar, inklusive utrymmen där äldre, barn och djur normalt vistas.

PowerMax Pro användare kan styra hela sitt hem eller kontor, miljö - säkerhet - air conditioning -tillbehör - ljus m.m via en lättanvänd manöverpanel eller via en tonvalstelefon eller mobiltelefon. Styrkommandona är lätta att lära sig, tack vare ett unikt grafiskt gränssnitt, med röstprompter på hela 22 språk.

Detta trådlösa säkerhets & kontrollsystem för hem och kontor kan skydda upp till 30 zoner, med i stort sett vilken kombination som helst av visonic produkter. Det stödjer en uppsjö av detektorer, inklusive passiva infraröda (PIR) och husdjurstoleranta rörelsedetektorer, glaskross, gas, rök och översvämmningsdetektorer samt dörr/fönster magnetkontakter.

Vid larm skickar PowerMax Pro automatiskt en rapport till en övervakningsstation, samtidigt som den skickar röstlarm till förprogrammerade privata telefoner. Tvåvägskommunikation kan initieras och låta ägaren hjälpa barn eller äldre på distans.

All denna funktionalitet i en enda trådlös lösning som är lika enkel att installera som att manövrera. Ett PowerMax Pro system installeras på bara några timmar

Höga prestanda och enkel installation på bara några få timmar gör PowerMax Pro till det självklara valet inom hemsäkerhet.

PowerMax Pro Egenskaper:

  • Komplett lösning för kontroll och övervakning av ditt hem, i upp till 30 zoner.
  • Stöd för PIR, husdjurstoleranta detektorer, rörelse, glasskross , översvämning, rök, gas, magnetkontakter för fönster & dörrar m.m.
  • Larmrapportering till larmstationer, telefoner, personsökare m.fl.
  • Tillval för larmaktiverad tvåvägskommunikation för röstsamtal.
  • Assistans för äldre och barn på distans.
  • Flexibel programmering.
  • Fjärr, mobil eller inomhuskontroll.
  • Intuitivt grafisk och röstbaserat användargränssnitt.
  • Finns på 22 språk: bl.a Engelska, Svenska, Ryska, Finska, Franska, Polska, Tyska, Hebrew, Norska, Danska, Holländska, Italienska, Portugisiska, Cantonese, Mandarin, tjeckiska, Thai, Grekiska, Kroatiska, Japanska och Spanska.
  • Snabb, enkel och problemfri installation.